Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τη μεταφορά των μαθητών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Κοινός μας στόχος είναι ο όσο το δυνατό καλύτερος συντονισμό των δρομολογίων για την κάλυψη των αναγκών κατά τη νέα σχολική χρονιά.
Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι διαδικασίες επιλογής αναδόχων που αναλαμβάνουν τη μεταφορά μαθητών, προκειμένου το έργο τους να ξεκινήσει από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών.
«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και διαρκή συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Χαράλαμπο Μπονάνο, Μαρία Σαλμά και Βασίλη Γιαννόπουλο. Κοινός μας στόχος είναι ο όσο το δυνατό καλύτερος συντονισμό των δρομολογίων για την κάλυψη των αναγκών κατά τη νέα σχολική χρονιά. Ακόμη κι αν εντοπιστούν προβλήματα σε μεμονωμένες περιπτώσεις συγκεκριμένων διαδρομών, είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε» δήλωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Ο Γιώργος Θεοφάνους σε συναυλία με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας
Windows: Πώς να δείτε τι καταναλώνει τον χώρο στον υπολογιστή σας
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Η Ηρώ Τσιμπρή στο W Costa Navarino «Από το Αμπέλι στον Πολιτισμό: Συνδέοντας Τόπους, Ανθρώπους & Εμπειρίες» ΦΩΤΟ
