Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 8ο σεμινάριο του 4ου Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι παραγωγικών/τεχνολογικών επιχειρήσεων και εκπρόσωποι της τοπικής βιομηχανίας, ερευνητές, σύμβουλοι-μελετητές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

image002

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο σεμινάριο του 4ου Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas.

Το σεμινάριο είχε θέμα: «Προσέλκυση Ιδιωτικών Κεφαλαίων: Χρηματοδότηση μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital, growth capital, private equity)» και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μαραμένος, Εξωτερικός Συνεργάτης “Origination & Portfolio” στις Ελληνικές Επενδύσεις που έχει κάνει η εταιρία διαχείρισης κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών Brookstreet Equity Partners (“Brookstreet”)

H Brookstreet, με έδρα στο Λονδίνο επενδύει σε καινοτόμες εταιρίες με στόχο την αύξηση της δυναμικής τους και τη μετεξέλιξή τους διεθνώς.

Ο κ. Μαραμένος αναφέρθηκε σε ζητήματα προσέλκυσης ιδιωτικών κεφαλαίων από το Εξωτερικό, όπως η Brookstreet, καθώς και στο πλαίσιο χρηματοδότησης μέσω κεφαλαίων επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital, growth capital, private equity) σε Ελληνικές Εταιρείες.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι παραγωγικών/τεχνολογικών επιχειρήσεων και εκπρόσωποι της τοπικής βιομηχανίας, ερευνητές, σύμβουλοι-μελετητές και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Ο 4ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων του ΣΕΒΠΕΔΕ και του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, στο σύνολό του, στοχεύει στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται διαδικτυακά για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, σε δεκαπενθήμερη βάση, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης.

Η επόμενη εκπαιδευτική ενότητα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 07 Ιουλίου 2021, με θέμα: «Innovation Fund».

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο του ΣΕΒΠΕ&ΔΕ :2610620815 και του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ: 2103607690.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2
Φωτογραφία 1
costa navarinno
Συντάξεις Οικονομία Χρήματα ΑΤΜ