Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Patras Codecamp 2021!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Patras Codecamp 2021!

Το PatrasCodecamp 2021, η αγαπημένη γιορτή της πόλης για τον προγραμματισμό, την τεχνολογία και την εφαρμογή τους στην κοινωνία, έριξε την αυλαία της για έκτη συνεχόμενη χρονιά!

Η υγειονομική κρίση δεν σταμάτησε την ομάδα μας, αλλά την ώθησε στην αναζήτηση νέων τρόπων διεξαγωγής της εκδήλωσης. Διατηρώντας πάντα την επαφή με το κοινό και τους εθελοντές μας, συνδυάσαμε τον φυσικό με τον διαδικτυακό κόσμο – phygitally- δημιουργώντας νέες εμπειρίες μάθησης και μεταφοράς γνώσης.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Patras Codecamp 2021!

Μια μεγάλη εναρκτήρια phygital εκδήλωση,η οποία μεταδόθηκε ζωντανά σε όλη τη χώρα, φιλοξένησε 21 επαγγελματίες και προσωπικότητες της τεχνολογίας και της Κοινωνίας των Πολιτών,που μοιράστηκαν γνώσεις, συμβουλές και εμπειρίες.Με 20 διαδικτυακά εργαστήρια, 40 διδακτικές ώρες και 860 συμμετοχές από 55 πόλεις της Ελλάδας, το PatrasCodecamp 2021 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και έθεσε τις βάσεις για το επόμενο ραντεβού μας το 2022!

 

Δείτε τα βίντεο από όλες τις θεματικές της εναρκτήριας εκδήλωσης εδώ:https://tinyurl.com/7dteu3sd

 

Το PatrasCodecamp αποτελεί μία διοργάνωση της InterMediaKT, του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του κόμβου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας POS4Work και δε θα μπορούσε να γίνει πράξη χωρίς τη σημαντική και ουσιαστική βοήθεια των χορηγών, υποστηρικτών, εισηγητών, χορηγών επικοινωνίας και εθελοντών μας.

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Patras Codecamp 2021!

 

Gold Χορηγοί: Citrix, Deloitte, PwC, Think Silicon

Silver Χορηγοί: Agile Actors, Project Agora

Bronze Χορηγοί: Code4Thought, Yodiwo

 

Το Patras Codecamp ξεκίνησε το 2016 και διοργανώνεται κάθε έτος, στα πλαίσια του EU CodeWeek. Στόχος του είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, ενώ φιλοδοξεί να φέρει νέους και νέες σε επαφή με το αντικείμενο της τεχνολογίας και να βοηθήσει να κλείσει το ψηφιακό χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών. Συνοδοιπόρους σε αυτό το εγχείρημα έχουμε πολλές εταιρείες, οργανισμούς και κοινότητες τεχνολογίας που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Website

Facebook

Instagram

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Ημερίδα για τη νέα ρύθμιση οφειλών στο Επιμελήτηριο στις 8 Δεκεμβρίου
Η Amazon Web Services ανακοίνωσε επένδυση στην Ελλάδα
Εθελοντική Αιμοδοσία του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας
Intrakat: Απόκτηση Αιολικού Πάρκου ισχύος 5MW σε διαδικασία ριζικής ανανέωσης εξοπλισμού