Ολυμπιακός: Νωρίτερα η σεζόν για τον Βεζένκοφ – Θα αγωνιστεί με τη Βουλγαρία
Ο άσος των «ερυθρόλευκων» θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα απέναντι στη Ρουμανία στις 30 Αυγούστου για τα προ-προκριματικά του EuroBasket 2029
Νωρίτερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Σάσα Βεζένκοφ, καθώς αναμένεται να αγωνιστεί με τη Βουλγαρία στα προ-προκριματικά του EuroBasket 2029.
Η Βουλγαρία θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στις 30 Αυγούστου, στις 18:00, στην Τούλτσεα, με τον Βεζένκοφ να βρίσκεται στη διάθεση της εθνικής του ομάδας. Η αναμέτρηση αποτελεί το πρώτο παιχνίδι της Βουλγαρίας στον δεύτερο γύρο των προ-προκριματικών.
Ο άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας της Βουλγαρίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας ήδη επιβεβαιώσει την πρόθεσή του να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του.
Χωρίς ΜακΙντάιρ η Βουλγαρία
Αντίθετα, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, ο οποίος επίσης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, δεν θα συμμετάσχει ως νατουραλιζέ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Τη θέση του στο ρόστερ της Βουλγαρίας παίρνει ο Ουμόγια Γκίμπσον, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την εθνική ομάδα της χώρας ως νατουραλιζέ.
Ο Βεζένκοφ βρίσκεται ήδη στη Βουλγαρία και αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας, η οποία έχει ξεκινήσει από τις προηγούμενες ημέρες.
Μετά τη Βουλγαρία, ο Ολυμπιακός
Η συμμετοχή του Βεζένκοφ στην εθνική Βουλγαρίας σημαίνει ότι θα μπει νωρίτερα σε αγωνιστικούς ρυθμούς, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Εκεί θα συναντήσει τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ, με τους δύο παίκτες να φορούν πλέον την ίδια φανέλα και να τίθενται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η Βουλγαρία, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την τελική φάση του EuroBasket 2029, με τον Βεζένκοφ να αποτελεί το μεγάλο της όπλο στην προσπάθεια αυτή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται δύο φορές στο Android κινητό σας και δεν το ξέρετε
Μέγα Σπήλαιο: Η ιστορική Μονή της Παναγίας που στέκει αγέρωχη στον βράχο εδώ και αιώνες
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Η DJI λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα των 360 καμερών με την Osmo 360 II
Δεκαπενταύγουστος στην Πιτίτσα: Σήμερα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία στις Μούρες
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Ήρθε το patch που μετρά τη χοληστερόλη από τον ιδρώτα σου
