Όλυμπος: Συναγερμός για αγνοούμενο οδηγό canyoning – Παρασύρθηκε από τα νερά
Συναγερμός έχει σημάνει στον Όλυμπο έπειτα από πληροφορίες για οδηγό canyoning που παρασύρθηκε από τα νερά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή του Λιτοχώρου στον Όλυμπο, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για έναν οδηγό canyoning, ο οποίος ηγείτο ομάδας που έκανε δραστηριότητες στην περιοχή.
Οι μαρτυρίες των υπολοίπων μελών της ομάδας αναφέρουν πως ο οδηγός παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε σημείο του ρέματος Ορλιά. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την υπηκοότητα ή την ηλικία του οδηγού.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, έχει ξεκινήσει ήδη κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, ενώ στη «μάχη» της έρευνας έχουν ριχτεί και εθελοντές διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
