Ομελέτα με αβοκάντο και φέτα

Ομελέτα με αβοκάντο και φέτα

Υλικά

1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού

1 κ. γλ. πάπρικα

1/2 κ. σ. ελαιόλαδο

3 φύλλα φρέσκο βασιλικό

1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες

2 κ. σ. φέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα.

Βήμα 2

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα λεπτό.

Βήμα 3

Τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού πάνω από την ομελέτα και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό.

Βήμα 4

Προσθέστε και το αβοκάντο και γαρνίρετε με τη φέτα.

Βήμα 5

Συνεχίστε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Αχαΐα: Απόψε η εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού - Ποιοι θα μιλήσουν
Σασμός: Το ατύχημα της Στέλλας φέρνει εξελίξεις στη σειρά ΒΙΝΤΕΟ
Πετράκος για ακύρωση μαθητικής παρέλασης λόγω εθνικού πένθους – «Θέλετε να σβήσετε την εθνική μας ταυτότητα»
Affidea και Απόλλων Καλαμάτας ενώνουν τη φωνή τους στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού