Ομελέτα με αβοκάντο και φέτα

Ομελέτα με αβοκάντο και φέτα

Υλικά

1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού

1 κ. γλ. πάπρικα

1/2 κ. σ. ελαιόλαδο

3 φύλλα φρέσκο βασιλικό

1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες

2 κ. σ. φέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα.

Βήμα 2

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα λεπτό.

Βήμα 3

Τοποθετήστε τα φύλλα βασιλικού πάνω από την ομελέτα και μαγειρέψτε για ακόμη ένα λεπτό.

Βήμα 4

Προσθέστε και το αβοκάντο και γαρνίρετε με τη φέτα.

Βήμα 5

Συνεχίστε το μαγείρεμα για επιπλέον 3 λεπτά, μέχρι να αρχίσει να λιώνει η φέτα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ