«Ομορφη» δωρεά σε σχολείο της Πάτρας

Η κοινωνική λειτουργός του 14ου Δημοτικού Σχολείου Νικολέτα Διονυσοπούλου πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει βοήθεια της ευαισθητοιημένης επιχειρηματία Δήμητρας Κατσαφάδου.

«Ομορφη» δωρεά σε σχολείο της Πάτρας

Το 14ο Δημοτικό Πατρών επέλεξε η Δήμητρα Κατσαφάδου για να υλοποιήσει την επιθυμία της σχολικής κοινότητας, να φανεί χρήσιμη σε οικογένειες μελών της, που χρειάζονται στήριξη, λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Η κοινωνική λειτουργός Νικολέτα Διονυσοπούλου πήρε την πρωτοβουλία να ζητήσει τη βοήθεια της ευαισθητοιημένης γνωστής επιχειρηματία, η οποία ανταποκρίθηκε  στο αίτημα για ενίσχυση με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου με την εταιρεία της «la vie en rose» προχώρησε σε μεγάλη δωρεά, κάτι που έδωσε «φτερά» στο κοινωνικό έργο του σχολείου, κάνοντας το κάτι παραπάνω πέραν του σημαντικού συμβουλευτικού του έργου, δίπλα σε μαθητές, μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς, αλλά κυρίως σε αδύναμες οικογένειες με που πολλά προβλήματα, όπως ανεργία και φτώχεια εξαιτίας της κρίσης.

«Ομορφη» δωρεά σε σχολείο της Πάτρας

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ