ΟΠΕΚΑ: Προσοχή, χωρίς ηλεκτρονικές εφαρμογές η Αγροτική Εστία για μια εβδομάδα

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι από την Τρίτη 03/05/2022 και ώρα 20:00 μ.μ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 09/05/2022, οι ηλεκτρονικές εφαρμογές της Αγροτικής Εστίας δεν θα λειτουργούν προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες στο Kυβερνητικό Νέφος.

ΟΠΕΚΑ: Προσοχή, χωρίς ηλεκτρονικές εφαρμογές η Αγροτική Εστία για μια εβδομάδα

Από την Τρίτη 03/05/2022 και ώρα 20:00 μ.μ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 09/05/2022, δεν θα είναι εφικτή οποιαδήποτε πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αγροτικής Εστίας από τα ΚΕΠ και τις συμβεβλημένες με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων.

Ενημέρωση προς τις επιχειρήσεις
Μέχρι την εκ νέου λειτουργία των εφαρμογών,

α) οι αφίξεις δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού σε συμβεβλημένα καταλύματα και

β) η συμμετοχή δικαιούχων του προγράμματος εκδρομικού τουρισμού, σε εκδρομές που διοργανώνουν συμβεβλημένες τουριστικές επιχειρήσεις,

θα γνωστοποιούνται από τις επιχειρήσεις, στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ, με τη γνωστή διαδικασία που ακολουθείται σε έκτακτες περιπτώσεις δυσλειτουργιών των ηλεκτρονικών εφαρμογών, όπως αυτή περιγράφεται στους όρους των σχετικών προγραμμάτων, με έγκαιρη αποστολή από τις επιχειρήσεις της απαιτούμενης έγγραφης πληροφόρησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Κατά τις ημέρες αυτές τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δικαιούχους. Παρακαλούνται οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να ενημερώσουν τους δικαιούχους για την προσέλευσή τους μετά την Δευτέρα 9/5 για την παραλαβή των βιβλίων που επιθυμούν.

Ενημέρωση προς τους δικαιούχους των προγραμμάτων για την προσέλευση στα ΚΕΠ
Oι δικαιούχοι των προγραμμάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται να μην επισκέπτονται τα ΚΕΠ τις ημέρες αυτές, καθόσον δεν θα λειτουργεί η εφαρμογή της καταχώρησης κράτησης δωματίου και της έκδοσης από τα ΚΕΠ των δελτίων κοινωνικού – ιαματικού τουρισμού, εκδρομών και δωρεάν εισιτηρίων θεάτρου.

Η εξυπηρέτησή τους θα επαναληφθεί κανονικά από την Τρίτη 10/05/2022.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ