Ωρα Πατρών: Σύγκληση Δημoτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τον Εσπερο

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο.

Ωρα Πατρών: Σύγκληση Δημoτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τον Εσπερο

Επιστολή απέστειλε, ο επικεφαλής της παράταξης «Ωρα Πατρών» Γιώργος Ρώρος προς τον κ. Μελά, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης προκειμένου να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα τον Εσπερο.

Στην επιστολή αναφέρεται: «Παρακαλούμε όπως άμεσα συγκαλέσετε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα του ΕΣΠΕΡΟΥ.

Η πόλη δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα σύγχρονο πολιτιστικό μέγαρο με σεβασμό στην ιστορία,  στην καρδιά του Ιστορικού κέντρου.

Πιστεύουμε ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα ωφελούσε η συμμετοχή στην συζήτηση των πρώην δημάρχων κ. κ. Φούρα και Δημαρά και του τέως Αντιδημάρχου κ. Δεμαρτίνου,  καθώς και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Νόμου Αχαΐας αλλά  και του ΤΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Επίσης παρακαλούμε όπως έχουμε άμεσα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν τον ΕΣΠΕΡΟ αλλά και τυχόν αλληλογραφία των επαφών και των συζητήσεων με τον κ.Στεφανόπουλο, καθώς και οποιοδήποτε έγγραφο έχει σχέση με την υπόθεση και έχει περιέλθει στα αρχεία του Δήμου Πατρέων».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ