Ώρα του Πρωθυπουργού: Για την στεγαστική κρίση απαντά στον Ανδρουλάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Σε ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη για τη στεγαστική κρίση απαντάει σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης
Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Νίκου Ανδρουλάκη με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;», στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού». θα απαντήσει στις 10:30πμ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Εν συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12:30 μμ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτακης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», στο Athenaeum Intercontinental, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
Τέλος, στις 17:00 μμ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
«Ιφιγένεια η εν Αυλίδι» από την ομάδα «Σημείο Μηδέν» στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας ΦΩΤΟ
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
