Ωραιόκαστρο: Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε μικρό παιδί – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του, για να το μεταφέρει σε νοσοκομείο.
Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, όταν μια σιδερένια πόρτα έπεσε και καταπλάκωσε μικρό παιδί τραυματίζοντάς στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής (27/4). Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο, η βαριά και χαλασμένη πόρτα της εισόδου έπεσε πάνω στο μικρό παιδάκι την ώρα που έπαιζε το οποίο καταπλάκωσε και τραυμάτισε σοβαρά.
Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του, για να το μεταφέρει σε νοσοκομείο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψείρες: Είναι η εποχή τους, τι πρέπει να γνωρίζετε
«Θέλω να γίνω τραγουδιστής»: Σπάνιο βίντεο με τον Γιώργο Μαζωνάκη το 1994
Η Xbox ανακοίνωσε τη μεγάλη παρουσίασή της στο Tokyo Game Show 2026
Μπέικον ή λουκάνικο: Τι είναι καλύτερο εάν έχει υψηλή χοληστερίνη;
Aγιασμός στην Παναχαϊκή από τον Μητροπολίτη Πατρών ΦΩΤΟ
