Ορκίστηκαν οι σπουδαστές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΕΑΠ

Οι μεταπτυχιακοί σπουδαστές του ΕΑΠ ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα προγράμματα του.

Ορκίστηκαν οι σπουδαστές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΕΑΠ

Μια ακόμη Κυριακή χαράς και πανηγυρισμού ήταν η χθεσινή για τους νέους και νέες επιστήμονες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, οι οποίοι έλαβαν τους τίτλους σπουδών τους σε μια τελετή αφιερωμένη στις επιτυχίες τους. Έτσι, δόθηκαν και φέτος με επιτυχία οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδώντων επιστημόνων του ΕΑΠ  που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στα προγράμματα του.

Όλα αυτά, στη διάρκεια των Τελετών Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 που έγιναν σήμερα, Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, διαδικτυακά και μέσω livestreaming, λόγω των έκτακτων συνθηκών που συνεχίζονται στη χώρα από την πανδημία του COVID 19.

Συγχαρητήρια έδωσαν με τις ομιλίες τους στους αποφοίτους των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών τουΕ.Α.Π. και τις οικογένειές τους, ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος,Αναπληρωτής Καθηγητής Γεώργιος Σκρουμπής, οι τρεις Κοσμήτορες των Σχολών του, Καθηγητές Εμμανουήλ Κουτούζης, Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και Αθανάσιος Μιχιώτης.

Ο Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Γεώργιος Σκρουμπής ευχήθηκε συγχαρητήρια στους φοιτητές για την επιτυχή κατάληξη των σπουδών τους και ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του «ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ» του ΕΑΠ από τη Δευτέρα 15/11/2021 στο alumni.eap.gr

Συγκεκριμένα:

Ολοκληρώθηκε η Απονομή Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστήμων (μεταπτυχιακοί φοιτητές 560), της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (135) και αντίστοιχα της Σχολής Κοινωνικών Επιστήμων (450).

Η ίδια μέθοδος ακολουθήθηκε και τον Οκτώβριο του περασμένου χρόνου, ενώ οι απόφοιτοι/ες αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος/η  για τις Τελετές, τις παρακολούθησαν ζωντανά από το επίσημο κανάλι του Ε.Α.Π. στο youtube.

Έτσι, κατά τη διάρκεια των Τελετών ακούστηκαν τα ονόματα των αποφοίτων ανά Σχολή. Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η αποστολή των Πτυχίων και των συνοδευτικών εγγράφων σε κάθε απόφοιτη/το μέσω συνεργαζόμενης με το Ε.Α.Π. εταιρίας ταχυμεταφορών, χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση εκ μέρους τους.

Άλλοι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να παρακολουθήσουν τις Τελετές στον παρακάτω σύνδεσμος:

https://youtu.be/wPJWUozlW9w

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαΐα: Αύριο η κηδεία του Δημήτρη Καραμπούλη - Είχε βρεθεί απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του
Αχαΐα: Στάση εργασίας της Ε.Ι.Ν.Α στα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟΜΥ την Τετάρτη 19.01
Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ ΓΕΣ Ν. Αχαΐας: Επίσκεψη του ΔΣ στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ
Πάτρα: Συνάντηση και αίτημα χορήγησης υγειονομικού υλικού στο ΚΕΤΧ από την 6η ΥΠΕ