Ωρωπός: Τι είπε η δικηγόρος ενός εκ των νοσηλευτών που έπλυναν την ηλικιωμένη γυμνή σε πιλοτή πολυκατοικίας
Σε μια καταγγελία προχώρησε η δικηγόρος του ενός εκ των δύο νοσηλευτών που έπλεναν με λάστιχο ηλικιωμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας στον Ωρωπό.
Η Βάσω Πανταζή, δικηγόρος του ενός εκ των δύο νοσηλευτών που έπλεναν με λάστιχο ηλικιωμένη σε πιλοτή πολυκατοικίας στον Ωρωπό, τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι οι δύο διασώστες προχώρησαν στην παραπάνω πράξη, μπροστά σε αστυνομικούς και παρουσία ανθρώπου του Δήμου.
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την εκπροσώπηση του ενός νοσηλευτή η κα Πανταζή τόνισε ότι «η εικόνα που παρουσιάζεται μέχρι τώρα από τα ΜΜΕ και οφείλεται σε αποσπασματική διαρροή παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού υλικού δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».
Πλεύρης για Ωρωπό: «Απάνθρωπο περιστατικό που φτάνει στα όρια του βασανισμού» – ΒΙΝΤΕΟ
Οι εικόνες ντροπής με την ηλικιωμένη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο Δήμαρχος Ωρωπού διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ προκάλεσαν και την παρέμβαση του εισαγγελέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Το Αίγιο στο επίκεντρο του Πολιτισμού και του Τουρισμού
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ζώδια Σεπτέμβριος 2026: Προβλέψεις για σχέσεις, χρήματα & αλλαγές!
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
