Ορθοπεταλιές «Ζωής» στο κέντρο του Αιγίου – ΦΩΤΟ
Ακρως επιτυχημένη Η «Ποδηλατάδα Ζωής» στο κέντρο του Αιγίου.
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το πρωί, η ομάδα 10 καταστηματαρχών της Ανδρέου Λόντου σε συνεργασία με το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία μια ξεχωριστή «Ποδηλατάδα Ζωής».
Στην ποδηλατάδα συμμετείχε ο πανελλήνιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Τσερεντζούλιας. Με αφετηρία την Ανδρέου Λόντου η «Ποδηλατάδα Ζωής» διένυσε τις οδούς Μητροπόλεως, Σολομού, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Κλεομένους Οικονόμου και κατέληξε στην αφετηρία. Ολοι μαζί διέδωσαν παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας για την ζωή ενημερώνοντας το κοινό για τη σπουδαιότητα της προσφοράς μυελού των οστών σε πάσχοντες συνανθρώπους μας οι οποίοι μπορούν κυριολεκτικά να σωθούν, εάν βρεθεί συμβατός δότης .
Η «Ποδηλατάδα Ζωής» είχε στόχο να σταλεί ένα μήνυμα ώστε να γίνει καθένας από εμάς μέρος «Της Αλυσίδας Ζωής» που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΠΑ και της Αντιδημαρχίας Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγιάλειας.



Φωτογραφίες: Δημήτρης Περδίκης
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 6/11: Ιχθύες – Βάλε όρια με αγάπη!
Η Zero ετοιμάζει μια πιο προσιτή ηλεκτρική μοτοσικλέτα με τελική 130 χλμ./ώρα
11 φυσικά κόλπα για να μένει φρέσκο το μπάνιο
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών σε φεστιβάλ jazz στην Πολωνία
Το Stellar Blade έρχεται σήμερα στο Nintendo Switch 2 με Complete Edition και νέο περιεχόμενο
