Ουκρανία: Έως τις 22 Σεπτεμβρίου απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του πολέμου
Με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, παραμένουν σε ισχύ οι αεροπορικές οδηγίες για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.
Παρατείνονται έως τις 22 Σεπτεμβρίου οι αεροπορικές οδηγίες για απαγορεύσεις πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.
Ειδικότερα, με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, παραμένουν σε ισχύ οι αεροπορικές οδηγίες για την απαγόρευση πτήσεων αεροσκαφών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας στον Εθνικό Εναέριο Χώρο της Ελλάδας.
Επίσης, σε ισχύ παραμένουν και οι αεροπορικές οδηγίες σχετικά με το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Ουκρανίας και της απαγόρευσης διελεύσεων των πολιτικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Μολδαβίας και της Λευκορωσίας λόγω της υψηλής επικινδυνότητας που υπάρχει στις συγκεκριμένες περιοχές, συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία.
Οι νέες παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών θα ισχύουν έως τις 22 Σεπτεμβρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
