Ουκρανία: Νέος βομβαρδισμός σε κατοικημένη περιοχή στο Χάρκοβο με τουλάχιστον ένα νεκρό
«Προς το παρόν, υπάρχουν 18 τραυματίες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται 2 παιδιά, και ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του», γράφει ο Σινεχούμποφ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 18 τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί από βομβαρδισμό κατοικημένης περιοχής στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Όλεχ Σινεχούμποφ.
«Προς το παρόν, υπάρχουν 18 τραυματίες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται 2 παιδιά, και ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του», γράφει ο Σινεχούμποφ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Χθες, Τετάρτη, 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 16 τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με ρουκέτες στην πόλη.
Στο μεταξύ το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμη ένα πλοίο που μεταφέρει σιτηρά αναχώρησε από το λιμάνι Τσορνομόρσκ της Ουκρανίας, ενώ με αυτό ανέρχονται συνολικά σε 25 τα πλοία με σιτηρά που έχουν αναχωρήσει από ουκρανικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα βάσει συμφωνίας που επετεύχθη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για τις εξαγωγές σιτηρών από τη χώρα.
Το πλοίο I Maria με σημαία Μπελίζ μεταφέρει αραβόσιτο, διευκρίνισε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, σημειώνοντας ότι άλλα τέσσερα πλοία θα φτάσουν σήμερα σε λιμάνια της Ουκρανίας για να φορτώσουν σιτηρά.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Sonos μόλις παρουσίασε τον εξοπλισμό των ονείρων σας και ενσωματώνει το ChatGPT
Κυψέλη: Τα παιδιά κρατούν τις απαντήσεις που δεν δίνουν οι κατηγορούμενοι – Κρίσιμες οι καταθέσεις τους
Γιατί δεν πρέπει να αποθηκεύετε τα μπαχαρικά πάνω από την κουζίνα ή στο ψυγείο
Ξεχάστε το σφουγγάρισμα: Τα υπερσύγχρονα Roomba Max 875 και Plus 678 αναλαμβάνουν δράση
Φωτιά στον Μύτικα Θήβας: 8 αεροσκάφη στη μάχη – 42 πυροσβέστες και 16 οχήματα
