Ουκρανία: Ρωσικές επιθέσεις στο Χάρκοβο με τηλεκατευθυνόμενες βόμβες, πάνω από 10 τραυματίες
Το σφυροκόπημα στην Ουκρανία έχει ενταθεί
Ο κυβερνήτης της ομώνυμης περιφέρειας του Χάρκοβο, Ολέχ Σινιεχούμποφ, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε νέος ρωσικός βομβαρδισμός στην περιοχή με τηλεκατευθυνόμενες βόμβες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 13 άνθρωποι.
Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις τηλεκατευθυνόμενες βόμβες έπληξαν γκαράζ κοντά σε συγκροτήματα κατοικιών. Ο δήμαρχος της πόλης Ιχόρ Τερέχοφ είπε ότι ένα σπίτι και μια αθλητική εγκατάσταση υπέστησαν ζημιές.
Μια 60χρονη γυναίκα και ένας 40χρονος άνδρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Τα πλήγματα στο Χάρκοβο και στη γύρω περιοχή μειώθηκαν μετά την απροσδόκητη επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων στο Κουρσκ, στις 6 Αυγούστου. Τις τελευταίες ημέρες όμως το ρωσικό σφυροκόπημα στην πόλη εντάθηκε.
Την Παρασκευή επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και 97 τραυματίστηκαν από πλήγμα σε μια πολυκατοικία ενώ την Κυριακή τουλάχιστον 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρωσικούς πυραύλους που έπληξαν ένα εμπορικό κέντρο και ένα συγκρότημα με χώρους εκδηλώσεων.
Πηγή: ΑΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σούπερ μάρκετ Δεκαπενταύγουστος 2026: Πού μπορείτε να ψωνίσετε το Σαββατοκύριακο
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Πανηγυρική πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τον Αμβρόσιο
Πώς βράζουν τα μακαρόνια οι Ιταλοί σεφ: Το κόλπο των 60 δευτερολέπτων για να μην κολλάνε ποτέ
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Συναυλία για τα 100 Χρόνια της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
