Ουκρανία: Ρωσική φάλαγγα λίγο έξω από το Κίεβο – Δορυφορικές εικόνες
Σήμερα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Κίεβο, καθώς εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες ότι επίκειται μαζική ρωσική εισβολή στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Ρωσική φάλαγγα κοντά στο αεροδρόμιο Αντόνοφ, στο Χοστόμελ στην Ουκρανία δείχνουν νέες δορυφορικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική ιδιωτική εταιρεία Maxar Technologies.
Σε μια από τις εικόνες διακρίνεται κατεστραμμένη γέφυρα στο Ίρπιν, νότια του Αντόνοφ στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας και μεγάλες ουρές αυτοκινήτων.

Σήμερα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Κίεβο, καθώς εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες ότι επίκειται μαζική ρωσική εισβολή στην ουκρανική πρωτεύουσα. Οι σειρήνες συναγερμού ηχούν, ενώ εκρήξεις ακούγονταν στα προάστια.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ολοκληρώνεται το Παζάρι για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας ΦΩΤΟ
Το Netflix φέρνει το New Stanford Prison Experiment ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πείραμα στις οθόνες μας
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Mark Zuckerberg: Η Meta λέει όχι στο AI slowdown
