Ουκρανία: Την Τετάρτη (3/5) οι συνομιλίες για τις εξαγωγές σιτηρών από τη Μαύρη Θάλασσα
«Οι συνομιλίες για τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας είναι προγραμματισμένες για αύριο. Όλες οι πλευρές …ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα», δήλωσε στο Reuters η πηγή από την Ουκρανία, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Για αύριο Τετάρτη (3.5.2023) είναι προγραμματισμένες οι συνομιλίες για τη συμφωνία που επιτρέπει την ασφαλή εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών από λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ουκρανίας.
«Οι συνομιλίες για τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας είναι προγραμματισμένες για αύριο. Όλες οι πλευρές …ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα», δήλωσε στο Reuters η πηγή από την Ουκρανία, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Η Ρωσία, που εισέβαλε στην Ουκρανία πέρυσι τον Φεβρουάριο, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θα επιτρέψει η συμφωνία που επιτεύχθηκε πέρυσι τον Ιούλιο να συνεχίσει να εφαρμόζεται πέραν της 18ης Μαΐου καθώς δεν έχει ικανοποιηθεί σειρά αιτημάτων για τη διευκόλυνση των δικών της εξαγωγών σιτηρών και λιπασμάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
