Παγιδευμένα άτομα μετά την κατάρρευση ξενοδοχείου στη Γερμανία
Πληροφορίες αναφέρουν πως εννέα άτομα έχουν παγιδευτεί μετά τη κατάρρευση ξενοδοχείου στον ποταμό Μοζέλα στη Γερμανία.
Παγιδευμένοι σε ξενοδοχείο κοντά στις όχθες του ποταμού Μοζέλα στη Γερμανία μετά την κατάρρευση τμημάτων του κτιρίου, βρίσκονται άνθρωποι οπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Οι προσπάθειες διάσωσης έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης SWR, υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενδέχεται να είναι παγιδευμένοι μέχρι εννέα άνθρωποι.
Η περιφέρεια του Μοζέλα προσελκύει τους τουρίστες για τις γραφικές κωμοπόλεις και τους αμπελώνες της στις απότομες όχθες του ποταμού.
Πηγή: ΑΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Nancy Grace Roman: Το νέο μεγάλο τηλεσκόπιο της NASA ετοιμάζεται για πτήση
Ο εορτασμός της Παναγίας της Νοτενιώτισσας από τον Σύλλογο Σκιαδιωτών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Κατάνυξη στο πετρόκτιστο εκκλησάκι του Καλυβίτη
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
