Παιχνίδι, μήνυμα και παιδικά χαμόγελα από τον Δ. Παπανικολάου στην Κ. Αχαϊά

Παιχνίδι, μήνυμα και παιδικά χαμόγελα από τον Δ. Παπανικολάου στην Κ. Αχαϊά

Πολλά χαμόγελα σκόρπισε η παρουσία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου χθες, στην Κ. Αχαΐα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «Ολοι ίσοι-Ολοι διαφορετικοί» που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο «Πάλεια» την στήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αφορμή την παγκόσμια μέρα Αυτισμού που είναι την Κυριακή 2 Απριλίου.

 

«Η σημερινή δράση είναι αφιερωμένη στα παιδιά με αυτισμό και γίνεται με σκοπό να οδηγήσει πιο εύκολα στο δρόμο της αποδοχής. Όλοι ξέρουμε ότι οι γονείς και τα μέλη των οικογενειών  τους έχουν να αντιμετωπίσουν μία σειρά από προβλήματα, συναισθηματικά, αλλά και κοινωνικά» είπε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Πάλειας, Γιώτα Φωτόπουλου ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιπερειφερειάρχης, Χ. Μπονάνος.

 

Αφού έγινε περίπατος στο κέντρο της πόλης με την συμμετοχή αρκετών παιδιών, ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε στα παιδιά για την σημασία της αποδοχής του αυτισμού και το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Στη συνέχεια έπαιξε για αρκετή ώρα μπάσκετ στις μπασκέτες που είχαν στηθεί και έβγαλε πολλές φωτογραφίες.

 

 

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ