Παιδιά της Ακαδημίας των Σπορ με τα Κλιμάκια στην Πορταριά
Η ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ είχε εκπροσώπους στις προπονήσεις των Κλιμακίων της ΟΧΕ που πραγματοποιήθηκαν στην Πορταριά.
Με τα κλιμάκια των επίλεκτων αθλητών της ΕΑΠ/ΟΧΕ της ηλικιακής κατηγορίας Κ14 (γεννημένοι το 2010) παρευρέθηκαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας (9-11/5/24) στην Πορταριά Πηλίου αθλητές-τριες της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας.
Για άλλη μια φορά αναδεικνύετε από τις κλήσεις των Πατρινών αθλητών στα κλιμάκια από τους ιθύνοντες της ΕΑΠ/ΟΧΕ, η σωστή δουλειά που πραγματοποιεί ο Πατρινός σύλλογος στα τμήματα υποδομών του, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.
Μαζί με τους αθλητές παρευρέθηκαν στο καμπ και οι Βάσω Βουκελάτου και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος με την ιδιότητα των υπευθύνων προπονητών της ΕΑΠ/ΟΧΕ περιοχής Πελοποννήσου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξηροί καρποί: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε πάρα πολλούς
Η OpenAI σταματά το μοντέλο Astra που έλυσε 10 μαθηματικά αινίγματα δεκαετιών
Ξεσηκώθηκαν στο μεγάλο δημοτικό γλέντι με Γρίβα και Σαφέτη στο Δερβενάκι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Η Apple αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει και οι κανόνες δεν είναι ίδιοι για όλους
Συγκινητική συνάντηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ΦΩΤΟ
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Άνευ προηγουμένου τα pre orders του GTA 6
