Παίκτης στο Ανδρικό και προπονητής στις υποδομές της ΝΕΠ ο Γιώργος Γούρας
Με την ιδιότητα και του παίκτη της Ανδρικής ομάδας πόλο, αλλά και του προπονητή στις υποδομές, πιάνει δουλειά στη ΝΕΠ ο Γιώργος Γούρας.
Η ανακοίνωση:
«Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Γούρα και τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας ως παίκτη του Ανδρικού τμήματος πόλο του Συλλόγου, αλλά και ως συνεργάτη του προπονητή Θανάση Κοντάκου στα τμήματα υποδομής.
Ο Γιώργος Γούρας είναι πτυχιούχος ΣΕΦΑΑ και ως προπονητής εργαζόταν την προηγούμενη τριετία στα τμήματα υποδομής του Παλαιού Φαλήρου. Ως παίκτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αρη Νικαίας. Είναι αριστερόχειρας και παίζει δεξιά στην περιφέρεια, ενώ είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου 2001».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΑΣΕΠ: Οδηγίες για την επεξεργασία του Μητρώου και την ορθή καταχώριση δικαιολογητικών
Βραδιά Θεάτρου Σκιών με τον «Καραγκιόζη» στο Οινοκάστρο ΦΩΤΟ
Απατεώνες βάζουν στο στόχο παιδιά στο Roblox με δήθεν δωρεάν Robux και κλέβουν κωδικούς
Κληρονομιά χωρίς διαθήκη: ποιος παίρνει τι με τον νέο νόμο 5303/2026
Στο πόλο γυναικών τιμήθηκαν διεθνείς αθλήτριες ΦΩΤΟ
