«Παίζει» και ο Τζόρνταν Ουόκερ για Προμηθέα
Ο Τζόρνταν Ουόκερ είναι το νέο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι στον Προμηθέα για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής, μετά το διαφαινόμενο τέλος στη συνεργασία με τον Αντώνη Κόνιαρη.
Και η περίπτωση του Τζόρνταν Ουόκερ έχει έρθει στο προσκήνιο για τον Προμηθέα μετά το διαφαινόμενο τέλος στη συνεργασία με τον Αντώνη Κόνιαρη. Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ έχει ύψος 1.80μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Τέξας Λέτζεντς (θυγατρική των Ντάλας Μάβερικς στη G-League), στην Οσος Ντε Μανάτι (Πουέρτο Ρίκο) και στους Χονγκ-Κονγκ Μπουλς (Κίνα).
Πρόκειται για περιφερειακό παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα, ο οποίος παίζει κυρίως στη θέση «1» και προέρχεται από το φημισμένο Κολέγιο του Σίτον Χολ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΑΣΕΠ 1ΓΕΠ/2026: Πώς θα διεξαχθεί η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση δεξιοτήτων
Apple HomePad: Η νέα συσκευή που θέλει να γίνει το κέντρο του smart home
Το Διεθνές συνέδριο Πελοποννησιακών Σπουδών στην Πάτρα
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το 2026
To ChatGPT Dots σε λίγο θα είναι διαθέσιμο και στο Plus
