Παλαιό Φάληρο: Έφτασε στα δικαστήρια ο βιαστής με το τατουάζ

Ο 45χρονος έχει ομολογήσει τις πράξεις του στους αστυνομικούς.

Παλαιό Φάληρο

Το επόμενο κεφάλαιο στην υπόθεση του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο γράφεται σήμερα, καθώς ο 45χρονος άνδρας οδηγήθηκε στα δικαστήρια για τον βιασμό γυναίκας και την απόπειρα βιασμού δεύτερης.

Συγκεκριμένα, ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες βιασμού, αρπαγής και απόπειρας βιασμού, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, άρα δεν είχε συναίσθηση των πράξεών του, μάλιστα φοβήθηκε – όπως είπε χαρακτηριστικά – όταν είδε πως το πρόσωπό του βρισκόταν σε κάθε πιθανό τηλεοπτικό δέκτη της χώρας.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει επίσης, πως οι αστυνομικές αρχές ερευνούν καταγγελία γυναίκας στην Ασφάλεια Κηφισιάς, η οποία έχει αναφέρει πως είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον 45χρονο άνδρα, ενώ ερευνάται και η καταγγελία 67χρονης γυναίκας στο Λουτράκι για σεξουαλική παρενόχληση το καλοκαίρι του 2021.

Όσον αφορά στα στοιχεία και τις φωτογραφίες του άνδρα, η αστυνομία έχει ζητήσει να δοθούν στη δημοσιότητα, μιας που δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και άλλες υποθέσεις και άλλες καταγγελίες.