Παλαιό Φάληρο: Ο 45χρονος προσπάθησε να βιάσει κι άλλη γυναίκα – «Θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες»

Μια γυναίκα τον αναγνώρισε ως τον 45χρονο άνδρα που την είχε κυνηγήσει με άγριες διαθέσεις τον Αύγουστο του 2021 σε κεντρικό δρόμο στο Λουτράκι όπου παραθέριζε.

45χρονος

Όλο και πιο πολλά στοιχεία έρχονται στο φως για την δράση του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες δεν «χτυπούσε» μόνο στην περιοχή του, αλλά και στο Λουτράκι.

Μια γυναίκα τον αναγνώρισε ως τον άνδρα που την είχε κυνηγήσει με άγριες διαθέσεις τον Αύγουστο του 2021 σε κεντρικό δρόμο στο Λουτράκι όπου παραθέριζε.

«Είναι αυτός, θα τον αναγνώριζα ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους», αναφέρει μιλώντας στο Mega.

Σύμφωνα με όσα λέει ήταν έξι το πρωί όταν είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στον πεζόδρομο διπλά στη θάλασσα κι ενώ αυτοκίνητα κινούνται στον κεντρικό δρόμο, ο 45χρονος ατάραχος την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Προσπάθησε μάλιστα να αλλάξει διαδρομή χωρίς να καταφέρει να τον αποφύγει.

«Προχωρά στον πεζόδρομο, φτάνει μέχρι τον κεντρικό δρόμο ο οποίος είναι 20 μέτρα από μένα, σταματάει και γυρνάει πίσω», τονίζει χαρακτηριστικά.

Όταν ο άνδρας την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής πανικόβλητη παίρνει τον σκύλο της στην αγκαλιά της κι αρχίζει να τρέχει.

«Ξεκλειδώνω το σπίτι και με το που μπαίνω τον βλέπω αυτόν να τρέχει προς εμένα. Καλύπτει με το μπλουζάκι του το πρόσωπό του με το που φτάνει μπροστά στην τζαμαρία. Κατεβάζει το παντελόνι του κι έρχεται προς εμένα κι αρχίζει να αυνανίζεται. Ευτυχώς είχα βρει την κλειδαριά κι είχα μπει πια μέσα στο σπίτι μου».

Κάλεσε αμέσως την αστυνομία με το περιπολικό να φτάνει μετά από 15 λεπτά.

«Είδα ένα περιπολικό, τους είπα ότι εγώ είχα καλέσει, μου είπαν ότι δεν είδαν τίποτα το περίεργο κι εκεί έληξε αυτή η ιστορία. Ο άνθρωπος δεν είναι επιδειξίας, είναι μανιακός. Έχω μαζί μου έναν σκύλο και δεν τον υπολογίζει, τρέχει μανιωδώς επάνω μου την ώρα που κινείται ο κόσμος. Είναι κεντρικότατο σημείο του Λουτρακίου, δεν ήμουν σε κάποια ερημιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δηλαδή αυτό που είδαμε προχθές στο βίντεο ότι μπήκε με την άνεσή του στο αυτοκίνητο της κοπέλας, εγώ το θεώρησα πάρα πολύ φυσικό για αυτόν τον τύπο».

Το απόγευμα της Τρίτης, η γυναίκα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της στην Αθήνα όπου διαμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια παρόμοια καταγγελία από άλλη γυναίκα στο Λουτράκι είχε γίνει το καλοκαίρι του 2021 με την περιγραφή του δράστη να είναι πανομοιότυπη.

Μάλιστα είχε εντοπιστεί όχημά του με στοιχεία ιδιοκτήτη που διέμενε στο Παλαιό Φάληρο.