Παλαιό Φάληρο: Στο μικροκόπιο και άλλες καταγγελίες για τον «βιαστή με το τατουάζ» ΒΙΝΤΕΟ

Ερευνώνται και άλλες καταγγελίες για το «βιαστή με το τατουάζ» στο Παλαιό Φάληρο.

Φάληρο

Ανοίγουν οι έρευνες για τον «βιαστή με το τατουάζ» που είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο και ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία, όπου και συνελήφθη και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές.

Εκτός από την 34χρονη που την βίασε και την δεύτερη γυναίκα που αποπειράθηκε να βιάσει, ακόμη μία γυναίκα κατήγγειλε ότι είχε επιχειρήσει να την βιάσει. Μετά τις εξελίξεις αυτές στο μικροσκόπιο μπαίνουν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, και άλλες καταγγελίες εναντίον του 45χρονου.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «περιμένουμε τη διάταξη του εισαγγελέα για να δοθούν οι φωτογραφίες του 45χρονου στη δημοσιότητα μήπως και τον αναγνωρίσουν και άλλες γυναίκες σε περίπτωση που έχει προχωρήσει σε ανάλογες πράξεις απόπειρας βιασμού εναντίον τους».

Ο κ. Καλλιακμάνης πρόσθεσε ότι «η διαδικασία της αναγνώρισης δεν έχει γίνει ακόμα, ωστόσο οι καταγγέλλουσες έχουν δει φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και τα social media και τον έχουν αναγνωρίσει».

Σημειώνεται ότι η σύλληψη του βιαστή έγινε στον Αυλώνα, σε μια επιχείρηση που στήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και τον παρέλαβαν  Έλληνες αστυνομικοί στην Κακαβιά.