Παλαιό Φάληρο: Θρήνος για τον 16χρονο που αυτοκτόνησε – Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Μία σοκαριστική απώλεια που στενοχωρεί και σοκάρει.

faliro

Είναι τόσο σοκαριστικό που παραμένει απίστευτο, το γεγονός πως ένας 16χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στο Παλαιό Φάληρο, χρησιμοποιώντας όπλο του πατέρα του.

Τα ψυχολογικά προβλήματα και η αδυναμία του να προσαρμοστεί στη νέα ζωή του στην Ελλάδα φέρεται να είναι οι αιτίες που οδήγησαν τον 16χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Το παιδί είχε μετακομίσει μαζί με τους γονείς του πριν έναν χρόνο στη χώρα μας από την Ελβετία, καθώς είχε προταθεί στον πατέρα του επιτελικό πόστο σε τράπεζα. Όμως φαίνεται ότι του έλειπαν οι παρέες και οι φίλοι του και δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα στο νέο περιβάλλον.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρακολουθείτο από ψυχολόγο. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω»

Ο 16χρονος κλειδώθηκε στην τουαλέτα που βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, κάλεσε το 112 και ενημέρωσε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είναι οι τελευταίες λέξεις του παιδιού, πριν στρέψει το 9αρι όπλο του πατέρα του στο κεφάλι του και αυτοπυροβοληθεί.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν έξω από την τουαλέτα τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος την ώρα του πυροβολισμού βρισκόταν στον κάτω όροφο της μεζονέτας. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα που ήταν κλειδωμένη και αντίκρισαν το παιδί με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το παιδί είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.