Παλαιό Φάληρο: Τις επόμενες ώρες στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «βιαστή με το τατουάζ – Πώς οι Αρχές «έφτασαν» στα ίχνη του

Aκόμα και οι αλβανικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει τελέσει ποινικά αδικήματα ο 45χρονος στην Αλβανία. Αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του βιαστή με το τατουάζ.

Παλαιό Φάληρο

Προς την δημοσιοποίηση των στοιχείων του βιαστή με το τατουάζ βρίσκονται οι Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ανοίξει τους φακέλους με επιθέσεις κατά γυναικών στα νότια προάστια και, ως εκ τούτου, θα ζητήσουν από την εισαγγελία να δοθούν στη δημοσιότητα κανονικά το όνομά του και η φωτογραφία του.

Παλαιό Φάληρο: Νέα βίντεο – ντοκουμέντα από την απόπειρα του βιαστή με τα τατουάζ

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής με το τατουάζ – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ακόμα και οι αλβανικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει τελέσει ποινικά αδικήματα ο 45χρονος στην Αλβανία. Αυτό, μάλιστα, αποκαλύφθηκε σήμερα σε επικοινωνία που είχε ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον ομόλογό του, τον Αλβανό υπουργό προστασίας του πολίτη. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό για το τι θα γίνει στην πορεία, στην περίπτωση που ο 45χρονος συλληφθεί τελικά στην Αλβανία.

Πώς οι Αρχές οδηγήθηκαν στην ταυτοποίησή του

Επίσης, σήμερα ήρθαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια οι απαντήσεις, ότι ταυτοποιήθηκε το DNA του από προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του, με το DNA που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης. Τέλος, η φωτογραφία του δόθηκε στα θύματα τα οποία και τον αναγνώρισαν.