Παλαιό Φάληρο: ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο την ώρα που ανήλικοι ληστεύουν 17χρονο

Οι ανήλικοι γρονθοκοπούν και κυνηγούν το θύμα τους γύρω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο

Βίντεο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στα Νότια Προάστια έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ. Η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει πέντε μέλη της σπείρας.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος κατέγραψε την άγρια επίθεση που δέχτηκε 17χρονος μαθητής από δύο ανήλικους στο Παλαιό Φάληρο. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό οι ανήλικοι ληστές γρονθοκοπούν και κυνηγούν το θύμα τους γύρω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα για να του αρπάξουν χρήματα και το κινητό του.

Ο 17χρονος καταφέρνει και φεύγει τρέχοντας και γλυτώνει τα χειρότερα. Τα μέλη της συμμορίας ήταν συνολικά πέντε, 4 ανήλικοι κι ένας ενήλικας. Ο τελευταίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε τον ρόλο του οδηγού του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους στα νότια προάστια.

Η συμμορία δρούσε τις βραδινές ώρες και τα μέλη της με την χρήση σωματικής βίας λήστευαν ανήλικους, αφαιρούσαν χρήματα και κινητά και ό,τι άλλο πολύτιμο αντικείμενο είχαν στην κατοχή τους.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των 5 μελών της συμμορίας ενώ οι Αρχές ταυτοποίησαν και τέσσερις ληστείες με θύματα ανήλικους στην Αργυρούπολη, στη Δάφνη και το Παλαιό Φάληρο.