Παναχαϊκή: Τοπόσημο της Πάτρας και πολυτέλεια περιλαμβάνουν οι φανέλες

Οι νέες φανέλες αναμένεται να έχουν έρθει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου

Παναχαϊκή: Τοπόσημο της Πάτρας και πολυτέλεια περιλαμβάνουν οι φανέλες

Την περασμένη εβδομάδα γράψαμε για τους λόγους για τους οποίους η Παναχαϊκή αγωνίζεται στα φιλικά παιχνίδια με γαλάζιες φανέλες, κάτι που έχει προκαλέσει γκρίνια σε αρκετούς φιλάθλους με διάφορα σχόλια στα social media.
Στο ρεπορτάζ εξηγήσαμε ότι η διοίκηση έχει παραγγείλει τις δύο βασικές φανέλες με τη μορφή «custom», δηλαδή φανέλες σχεδιασμένες αποκλειστικά για την Παναχαϊκή που θα έρθουν σύντομα. Για τον λόγο αυτό δεν έχει ακόμα έρθει οι νέες φανέλες από την εταιρεία «Erreà», η οποία ντύνει φέτος τους «κοκκινόμαυρους».

Η «Π» έψαξε το θέμα και έμαθε λεπτομέρειες για τις νέες φανέλες, οι οποίες αναμένεται να είναι ξεχωριστές, όχι τόσο ως προς την ποιότητά τους, αλλά κυρίως ως προς το στυλ τους.
Οι δύο φανέλες που έχουν παραγγελθεί είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Η μία είναι η κλασική κοκκινόμαυρη με τη ρίγα, στην οποία σε ένα σημείο θα υπάρχει αποτυπωμένη η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ένα ισχυρό τοπόσημο και σημαντικό brand για την Αχαΐα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο με στόχο να αναδείξουν και την πλούσια ιστορία.
Μια ακόμη ξεχωριστή πινελιά στον σχεδιασμό είναι ότι σε συγκεκριμένα σημεία της φανέλας θα υπάρχει χρυσό χρώμα, στοιχείο που αναμένεται να της προσδώσει έναν χαρακτήρα πολυτελείας.
Η δεύτερη φανέλα θα είναι λευκή, με έντονες κοκκινόμαυρες πινελιές σε διαφορετικά σημεία, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο και μοντέρνο αποτέλεσμα.
Όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, οι νέες φανέλες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα όμορφες και να κερδίσουν τις εντυπώσεις των φιλάθλων. Και κάτι ακόμη: Σύντομα αναμένεται θα υπάρξουν και σημεία πώλησης των νέων φανελών, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να αποκτήσουν την αγαπημένη τους φανέλα.
ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΙΛΤΙΑΔΗ
Την ίδια ώρα η ομάδα έπιασε δουλειά για τον πρώτο επίσημο αγώνα που θα γίνει το Σάββατο με τον Μιλτιάδη για το Κύπελλο ερασιτεχνών.
Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Πανεπιστημίου και το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Αντωνόπουλο ο οποίος τους υπολογίζει όλους.

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο