Παναγιώτης Λυκούδης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ελάτε στον τελικό Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η»

Κάλεσμα μέσω του Ppeloponnisos FM 104,1 απεύθυνε ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Παναγιώτης Λυκούδης για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Αραχωβίτικα/Ακταίο και Τρίτωνα.

Peloponnisos FM 104 Ο Παναγιώτης Λυκούδης με τον Βαγγέλη Λιόλιο κατά την απονομή στην περσινή Κυπελλούχο ΕΑ Παραλίας

Η ώρα του τελικού του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η πλησιάζει και ο πρόεδρος της Ενωσης Παναγιώτης Λυκούδης απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ να δώσουν «παρών» την Τετάρτη το απόγευμα στο «Τόφαλος», καθώς το μενού περιλαμβάνει πέρα από το παιχνίδι μεταξύ Αραχωβιτίκων/Ακταίου και Τρίτωνα και πολλές ακόμη δράσεις, αλλά και εκπλήξεις. «Είπαμε να χρησιμοποιήσουμε τη μεγάλη δύναμη που έχει ο αθλητισμός και παράλληλα με τον τελικό Κυπέλλου να διοργανώσουμε και κάποιες δράσεις που θα ενισχύσουν την κοινωνία και τον συνάνθρωπό μας», δήλωσε στον Peloponnisos FM 104,1 και στην εκπομπή «Μαζί στον αέρα… καλημέρα!» ο Π. Λυκούδης και πρόσθεσε: «Ο αθλητισμός έχει μεγάλη δύναμη. Ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο του τελικού θα διοργανωθεί αιμοδοσία στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΣΚΑ-Η, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έλεγχος για τον καρκίνο του δέρματος, ο οποίος, πλέον, μετά και την κλιματική αλλαγή και την έκθεσή μας στον ήλιο, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον άνθρωπο. Τέλος, θα υπάρξει κουμπαράς και για τον οργανισμό ”Φωτεινό Αστέρι”, που δραστηριοποιείται στη Δυτική Ελλάδα».

Peloponnisos FM 104

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η αποκάλυψε ότι «η Ενωση προσπαθεί πάντα να κάνει καινούργιες δράσεις και να έχει εξωστρέφεια, βοηθώντας την τοπική κοινωνία. Δεν ξέρω αν ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ-Η είναι ο τελευταίος τίτλος που κρίνεται στην Ελλάδα, γιατί ίσως υπάρχουν κάποια Ειδικά πρωταθλήματα και φυσικά το Αναπτυξιακό, όμως στόχος μας είναι το τελευταίο παιχνίδι της Ενωσής μας να είναι μια γιορτή. Είναι καλεσμένοι όλοι οι φορείς και οι αρχές, καθώς και οι ομάδες-μέλη μας με τις ακαδημίες τους. Η Ενωσή μας τα τελευταία χρόνια έχει ισχυρή παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, από τη Basket League μέχρι το Τοπικό. Στις εθνικές κατηγορίες ίσως έχουμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ. Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η είχε πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια και ειδικά η σειρά των τελικών είχε ανατροπές. Θέλω την Τετάρτη να βρεθούμε όλοι στο ”Τόφαλος”, να απολαύσουμε μπάσκετ και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».