Παναιγιάλειος: Νίκησε αγωνιστικά, αλλά και … διοικητικά

Ο αιγιώτης νομικός παρακολούθησε το φιλικό και αμέσως μετά συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ομάδας

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο πολύ καλές εξελίξεις επεφύλασσε η χθεσινή ημέρα (29/10) για τον Παναιγιάλειο, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Εντός γηπέδου η αιγιώτικη ομάδα κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την Νίκη Προαστείου με 3-0 και διοικητικά ενισχύθηκε με μία σημαντική προσθήκη.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αποδέχθηκε σχετική πρόταση των «μελανόλευκων» διοικούντων και είναι το νέο μέλος του «μελανόλευκου» ΔΣ.

Ο αιγιώτης νομικός που έχει συμμετάσχει για λίγο χρονικό διάστημα και στο παρελθόν (2015) στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, όταν και είχε φέρει στο Αίγιο τον Αιγύπτιο επιχειρηματία με σκοπό να γίνει ο μεγαλομέτοχος της αιγιώτικης ΠΑΕ, χωρίς όμως η προσπάθεια να έχει ευτυχή κατάληξη, παρακολούθησε το φιλικό και αμέσως μετά συναντήθηκε με τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.

Σε αυτή τη συνάντηση, αφού του έγινε η απαραίτητη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τους γνωστοποίησε τη θετική του απάντηση για την πρόταση που του έγινε και καθορίστηκαν οι κινήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον προκειμένου να αναδειχθεί αρχικά νέο ΔΣ, στο οποίο θα συμμετάσχουν κι άλλα νέα πρόσωπα.

Η προσθήκη αυτή, αλλά και όσες θα ακολουθήσουν σίγουρα ενισχύουν διοικητικά τον Παναιγιάλειο και ουσιαστικά δυναμώνουν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η διοίκηση για να έχει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος πέτυχαν τρία γκολ με τους Γκάτση (8΄, 40΄) και Κοτσόκολο (32΄) και είχαν δύο δοκάρια με τους Ανδρ. Σπανό (1΄) και Γκξάτση (22΄).

Στο β’ ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ως είχε από το πρώτο 45λεπτο (3-0).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Χούσα, Μαχαίρας, Παπαδόπουλος, Μπελεζάκης, Μπούνας, Κοτσόκολος, Λιάτος, Γκάτσης, Α. Σπανός

Στο β΄ μέρος έπαιξαν: Βιλανάκης, Ροδόπουλος, Καραπιπέρης, Νικολόπουλος, Μ. Σπανός, Μούκας, Ζαφειρόπουλος.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Δανιήλ, Ζεκιάι, Πετρόπουλος, Μοσχόπουλος, Σοφιανόπουλος, Ντζάνης, Φούντος, Διαμαντόπουλος, Καλογεράτος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν: Παπαλεξόπουλος, Κωλέτσης, Τριανταφύλλου, Σαρβανάκης, Σταματάκης, Θεοδωρακόπουλος, Σολωμός.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ