Παναθηναϊκός: Χαμός στο αεροδρόμιο για την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης ΦΩΤΟ

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επιστρέφει μετά τις 14:00 από το Βερολίνο με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και το 7ο τρόπαιο στη συλλογή του.

 

Χαμός

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα με την έβδομη Euroleague στις πράσινες αποσκευές και ο κόσμος του τριφυλλιού ετοίμασε μία μοναδική υποδοχή ηρώων στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό του Final Four της Euroleague και σήκωσε στο Βερολίνο το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο του.

Λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο, οι θριαμβευτές του Βερολίνου επέστρεψαν στην Ελλάδα με το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του αεροδρομίου να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το Ελευθέριος Βενιζέλος είχε ντυθεί στα πράσινα για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές της Euroleague από πολύ νωρίς.

Πριν τις 13:00, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν πάει στο αεροδρόμιο και περίμεναν με ανυπομονησία τους πρωταθλητές Ευρώπης.

 

Χαμός Χαμός

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επιστροφή των θριαμβευτών του Βερολίνου

«Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

 

Χαμός ΧαμόςΓιορτή με το ανοιχτό πούλμαν μέχρι το ΟΑΚΑ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα μεταβεί από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με το ανοιχτό πούλμαν προκειμένου να συνεχίσει εκεί η φιέστα για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου και πρώτου μετά από 13 χρόνια.