Παναθηναϊκός Πατρών ξανά μετά από το 1930!

Στα σκαριά βρίσκεται και η επαφή με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπάρξει μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα

Παναθηναϊκός

Με μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα συμμετοχή θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Ο Παναθηναϊκός Πατρών θα λάβει μέρος, αποτέλεσμα μιας ιδέας που είχαν και τη συζητούσαν για πολύ καιρό τρεις φίλοι και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι Τάσος Οικονομόπουλος, Κώστας Γραμματικόπουλος και Χρήστος Ράθωσης.
«Είμαστε άρρωστοι Παναθηναϊκοί και το συζητούσαμε καιρό. Θέλουμε να διαδώσουμε την παναθηναϊκή ιδέα στη πιο ρομαντική της μορφή και έτσι όπως το ονειρευόμαστε ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Να υπάρχει το τριφύλλι στα ερασιτεχνικά γήπεδα», λέει ο Τάσος Οικονομόπουλος.
Οι φανέλες της ομάδας θα θυμίζουν πολύ τις φανέλες του «κανονικού» Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν πάρει ήδη την έγκριση από το ΓΓΑ για το όνομα της ομάδας, ενώ έχει γίνει επικοινωνία και με αρκετούς χορηγούς.
Επίσης, στα σκαριά βρίσκεται και η επαφή με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να υπάρξει μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Ο Τάσος Οικονομόπουλος έχει αγωνιστεί σε Αίαντα Πατρών, Αστέρα Μιντιλογλίου, Μ. Δικέφαλο, ΑΕΚ Πατρών, ΠΑΟΚ Πάτρας, Πανιώνιο/Αχιλλέα, ο Γραμματικόπουλος σε Ατρόμητο Πατρών, Αρη Πατρών, Ζαβλάνι, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και άλλες, ο Ράθωσης σε Αρλα, ΠΑΟΚ Πάτρας, Αναγέννηση Πατρών, Τριταιικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ομάδα με όνομα «Παναθηναϊκός Πατρών» στο ποδόσφαιρο της Αχαΐας, ήταν ανεπίσημα το 1930 και επίσημα μόνο την περίοδο 1942-43 στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ακολούθησε το 1993 ο Παναθηναϊκός Σκαγιοπουλείου του Στάθη Μουτζουρούλια, που μετέπειτα έγινε Πατραϊκός φτάνοντας μέχρι και τη Β’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop