Πανελλαδικές: Ποιοι διαγωνίζονται Τρίτη και ποιοι Τετάρτη

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ αυτή την εβδομάδα δύο φορές θα εξεταστούν σε μαθήματα Προσανατολισμού:

Πανελλαδικές: Ποιοι διαγωνίζονται Τρίτη και ποιοι Τετάρτη

Στα μαθηματικά θα εξεταστούν αύριο Τρίτη (2/6) οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων που προέρχονται από τα Επαγγελματικά Λύκεια. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων συνεχίζουν τις εξετάσεις τους την Τετάρτη, με μαθήματα Προσανατολισμού.

Αναλυτικά, αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου 2026, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα), το οποίο είναι μάθημα Γενικής Παιδείας και στη συνέχεια, την Πέμπτη 4 Ιουνίου και το Σάββατο 6 Ιουνίου θα εξεταστούν σε μαθήματα ειδικότητας.

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ αυτή την εβδομάδα θα εξεταστούν σε μαθήματα Προσανατολισμού:

-Την Τετάρτη 3 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

-Την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125