Πανελλήνιες 2021: Με κοινωνιολογία, χημεία και πληροφορική συνεχίζονται οι εξετάσεις στα ΓΕΛ

Στην 3η μέρα για τις Πανελλήνιες 2021 αύριο Παρασκευή 18 Ιουνίου, οι μαθητές των Γενικών Λυκείων θα εξεταστούν σε κοινωνιολογία, χημεία και πληροφορική ανάλογα με την κατεύθυνση στην οποία ανήκουν. Με δεύτερο self test οι υποψήφιοι

Χωρίς τίτλο 12

Οι πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίζονται με τους μαθητές των ΓΕΛ να εξετάζονται σε:

  • Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών),
  • Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και
  • Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη 22 Ιουνίου με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία

Με δεύτερο self test οι υποψήφιοι την Παρασκευή

Έως αύριο, Παρασκευή, θα πρέπει να δηλωθεί και το δεύτερο self test για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021 των Γενικών λυκείων, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΚΑΒ 1021x580 1
ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ 1
xhmika
σακελλαροπουλου