Πανελλήνιες 2023: Δείτε εδώ τα θέματα μαθηματικών, αρχαίων βιολογίας

Πανελλήνιες 2023: Δείτε εδώ τα θέματα μαθηματικών, αρχαίων βιολογίας

Πανελλήνιες 2023 ΓΕΛ: Πρώτη μέρα σήμερα για τις κατευθύνσεις με τα θέματα αρχαίων, μαθηματικών, βιολογίας και ο αγώνας συνεχίζεται για χιλιάδες υποψηφίους, στον δρόμο για την είσοδό τους σε κάποιο πανεπιστήμιο της χώρας.

Μιάμιση ώρα μετά την έναρξη των πανελλαδικών για τους μαθητές ΓΕΛ το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα αρχαίων, βιολογίας και μαθηματικών. Οι πανελλήνιες 2023 είναι μία μακρά περίοδος που ξεκίνησε πέρσι τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώνεται με την ανακοίνωση των βάσεων.

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΒΙΟΛΟΓΙΑ” πατήστε εδώ

Για να συνεχίσετε στον ιστότοπο του Υπουργείου πατήστε εδώ

Παράλληλα, απαντήσεις στα θέματα νεοελληνικής γλώσσας θα δώσει και ο ΟΕΦΕ.

Ο αγώνας όμως δεν σταματάει καθώς οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου, όπου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και στην Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα προηγηθεί οι συνέχιση των πανελληνίων μεθαύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου όπου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ