Πανελλήνιες 2023 ΓΕΛ: Θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής σήμερα

Πανελλήνιες 2022

Οι Πανελλήνιες 2023 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ συνεχίζονται σε λίγες ώρες με θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής. Είναι το προτελευταίο μάθημα κατεύθυνσης καθώς ήδη έχουν διαγωνιστεί σε Έκθεση και Αρχαία..

Το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα των Πανελληνίων λίγα λεπτά μετά τις 10 π.μ. ενώ η εξέταση θα ξεκινήσεις στις 8:30 το πρωί. Σχεδόν αμέσως το Pelop σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς θα ανεβάσουν τις απαντήσεις στα μαθήματα και έναν πρώτο σχολιασμό προκειμένου οι υποψήφιοι να γνωρίζουν πως τα πήγαν.

Την Δευτέρα ολοκληρώνονται οι Πανελλήνιες 2023 για τα τέσσερα υποχρεωτικά μαθήματα ενώ μέχρι τέλος Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, αρχές Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος θα γίνει προσπάθεια οι βάσεις να ανακοινωθούν νωρίτερα από ποτέ και συγκεκριμένα στο τέλος Ιουλίου.

Μέχρι Δευτέρα, 17 Ιουλίου, θα έχουν διορία οι υποψήφιοι να υποβάλουν το Μηχανογραφικό 2023 για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για την εισαγωγή τους σε Δημόσια ΙΕΚ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε το id.gov.gr - Βήμα-βήμα η διαδικασία
Πότε θα μπουν στα ΑΤΜ οι συντάξεις Οκτωβρίου 2023
ευθύμης-λέκκας-κρήτη
Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα id.gov.gr για την έκδοσή τους - Βήμα-βήμα η διαδικασία, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε