Πανελλήνιες 2023: Θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για τα ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2022

Πανελληνιών 2023 συνέχεια αύριο το πρωί καθώς χιλιάδες υποψήφιοι θα προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα για να διαγωνιστούν σε αρχαία, μαθηματικά και βιολογία.

Οι υποψήφιοι για τις πανελλήνιες 2023 θα προσέλθουν στις 8 το πρωί με τις εξετάσεις να ξεκινούν μισή ώρα αργότερα. Οι διαγωνιζόμενοι σε αρχαία, μαθηματικά και βιολογία θα έχουν στην διάθεσή τους τρεις ώρες έτσι ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά το πέρας των εξετάσεων το Dnews σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό θα προχωρήσουν σε ένα πρώτο σχολιασμό των θεμάτων που έπεσαν στις πανελλήνιες.

Τα θέματα σε αρχαία, μαθηματικά και βιολογία θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας στις 10 π.μ. και αμέσως το Dnews θα ανεβάσεις τις σωστές απαντήσεις στις πανελλήνιες 2023.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά έξω από χωριό στη Ροδόπη
Πάτρα: Το σχέδιο και τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενιαίου αρχαιολογικού χώρου
Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 28χρονου στην Σταυρούπολη – Αγωνιώδεις έρευνες για τον Άγγελο Αλεξανδρή
Θεσσαλονίκη: Σε ειδικό ανακριτή οι 5 για το μισό τόνο κοκαΐνης σε πακέτα με σβάστικες – Πως δρούσαν