Πανελλήνιες 2023: Θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία σήμερα

Πανελλήνιες 2023

Η μεγάλη μέρα των κατευθύνσεων έφτασε. Οι πανελλήνιες 2023 συνεχίζονται σήμερα με θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για χιλιάδες υποψηφίους που «ψαρεύουν» στα θολά νερά των εξετάσεων.

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι θα έχουμε αναρτήσει τις απαντήσεις σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για να ξέρουν οι υποψήφιοι πως τα πήγαν στις σημερινές πανελλήνιες 2023.

Τέλος, για πρώτη φορά φέτος, το υπουργείο Παιδείας φιλοδοξεί να ανακοινώσει νωρίτερα τις βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ όλης της χώρας. Όπως έχει πει ο γραμματέας του υπουργείο κ. Κόπτσης όσο και η πρώην υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, οι βάσεις θα έχουν ανακοινωθεί πριν μπει ο Αύγουστος.

Πανελλήνιες 2023: Το πρόγραμμα

Στη συνέχεια, την Πέμπτη 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η εβδομάδα περιλαμβάνει τρεις ημέρες εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας. Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Ακολούθως, την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Τέλος, το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ