Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία από το Υπουργείο

Τι ώρα ανακοινώνει το υπουργείο Παιδείας τα θέματα Αρχαίων, Μαθηματικών και Βιολογίας στις Πανελλήνιες 2023

Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα ανακοινώνονται τα θέματα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία από το Υπουργείο

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησαν οι πανελλήνιες 2023 με Αρχαία, Μαθηματικά, Βιολογία ενώ στις 10 το πρωί το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα που έπεσαν.

Πανελλήνιες 2023 σήμερα με Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία για τους υποψήφιους των ΓΕΛ
Η μέρα των κατευθύνσεων έφτασε καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στις πανελλήνιες 2023 σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία. Η εξέταση που ξεκινάει στις 8:30 π.μ. διαρκεί 3 ώρες. Γύρω στις 10 το πρωί το υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τα θέματα των πανελληνίων ενώ αμέσως, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μεθοδικό θα σας μεταφέρουμε τον πρώτο σχολιασμό καθώς και τις απαντήσεις των θεμάτων.

Αυτή είναι η δεύτερη μέρα για τα ΓΕΛ αφού προηγήθηκε το θέμα έκθεσης το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναμενόμενο και βατό. Ευχή όλων και στις σημερινές πανελλήνιες 2023 τα θέματα σε Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά να είναι εξίσου βατά και οι υποψήφιοι να τα πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πανελλήνιες και κινητά τηλέφωνα
Στην περίπτωση που κάποιος εξεταζόμενος, κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ε.Κ., ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο.

Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος παραλαμβάνει το κινητό του και αποχωρεί. Πριν την είσοδο στις αίθουσες πρέπει ο πρόεδρος της Επιτροπής του Ε.Κ. πρέπει να υπενθυμίζει στους υποψηφίους την υποχρέωσή τους να παραδίδουν τα κινητά τους και ότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού τους.

Τόσο κατά την παράδοση όσο και κατά την παραλαβή του κινητού, ο υποψήφιος θα υπογράψει σε ειδική κατάσταση ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Ε.Κ. ότι αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη της παράδοσης και παραλαβής του κινητού του.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ένα ζευγάρι Αλβανών και δύο ανίψια πίσω από τα 580 κιλά κοκαΐνης -ΦΩΤΟ
ΣΟΚ:Βιντεοσκοπούσε την εν διαστάσει σύζυγό του με τον εραστή της και ανέβαζε το υλικό στα social media
Θεσσαλονίκη: Μπλόκο σε φορτίο «μαμούθ» 585 κιλών κοκαΐνης – Πέντε συλλήψεις
Εύβοια: Η στιγμή που ανασύρουν το άψυχο σώμα του 69χρονου πιλότου- Στο σημείο η σύζυγος και τα αδέλφια του ΒΙΝΤΕΟ