Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα θα δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας, Πληροφορικής από το Παιδείας

Πανελλήνιες 2023: Τι ώρα θα δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας, Πληροφορικής από το Παιδείας

Ξεκίνησαν οι πανελλήνιες 2023 την Πέμπτη ενώ σήμερα διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ με θέματα Λατινικών, Πληροφορικής και Χημείας.

Πανελλήνιες 2023 – Το υπουργείο Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει τα θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής στις 10 το πρωί ενώ λίγο αργότερα το Pelop με την βοήθεια πάντα των φροντιστηρίων Πουκαμισάς θα ανεβάσει όλες τις απαντήσεις των θεμάτων καθώς επίσης και έναν πρώτο σχολιασμό.

Πανελλήνιες 2023: Δείτε εδώ τα θέματα Λατινικών, Χημείας, Πληροφορικής ΓΕΛ

Τα βάσανα των υποψηφίων ΓΕΛ στις πανελλήνιες 2023 θα τελειώσουν την προσεχή Δευτέρα όπου θα εξεταστούν Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και στην Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Αντίστοιχα τα ΕΠΑΛ την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, και το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Όσον αφορά τους βαθμούς των πανελληνίων αυτοί θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα για τα υποχρεωτικά μαθήματα και στις αρχές του Ιουλίου για τα ειδικά μαθήματα ενώ οι βάσεις για πρώτη φορά θα ανακοινωθούν πριν μπει ο Αύγουστος.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ