Πανελλήνιες 2025: Μαθήτρια σε εσπερινό ΕΠΑΛ αρίστευσε στις Πανελλήνιες στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης
Η Ευαγγελία Μαρίνου συγκέντρωσε 15.950 μόρια, παρά τις σοβαρές δυσκολίες της εγκυμοσύνης και τις απουσίες από σχολείο και εργασία
Μια συγκινητική ιστορία επιμονής και δύναμης γράφτηκε στις Πανελλήνιες 2025, με πρωταγωνίστρια την Ευαγγελία Μαρίνου, η οποία, ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, συγκέντρωσε 15.950 μόρια, πετυχαίνοντας τον στόχο της.
Η Ευαγγελία φοίτησε σε εσπερινό ΕΠΑΛ και αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς είχε αποκόλληση στον τρίτο μήνα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Οι γιατροί της συνέστησαν πλήρη ξεκούραση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός σχολείου και εργασίας.
«Δεν θέλω να ωραιοποιώ τα πράγματα», δήλωσε στο Mega. «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη και μια δύσκολη προετοιμασία. Αλλά ήθελα να εξελιχθώ, να μην μείνω στάσιμη. Και τελικά τα κατάφερα».
Λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού της και την έναρξη της φοιτητικής της ζωής, δηλώνει έτοιμη να ανταπεξέλθει: «Θα είναι μια νέα αρχή, γεμάτη προκλήσεις – με το μωρό στο σπίτι και τις σπουδές. Πιστεύω όμως πως με στήριξη, όλα είναι δυνατά».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Ζαχλωριτίκων για τα 50 χρόνια ζωής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στην Αγία Λαύρα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
