Πανεπιστήμιο Πατρών: Σημαντική διάκριση για την Πένυ Θεολόγη-Γκούτη
«Η σημαντική αυτή διάκριση είναι τιμή για το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και για το Πανεπιστήμιο Πατρών» σημειώνεται μεταξύ άλλων.
Η υπεύθυνη του Μουσείου Επιστημών & Τεχνολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών, Πένυ Θεολόγη-Γκούτη, η οποία μετά την επιλογή και τοποθέτησή της στη Διεθνή Επιτροπή Προτάσεων/Ψηφισμάτων του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων/ICOM, εξελέγη και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Τμήματος του ICOM ως Αντιπρόεδρος, ανακοινώνει το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Όπως σημειώνεται: «Η σημαντική αυτή διάκριση είναι τιμή για το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και για το Πανεπιστήμιο Πατρών και αποτελεί μια πρώτης τάξεως απόδειξη του σημαντικότατου έργου που πραγματοποιείται από τα μέλη του Πανεπιστημίου Πατρών που έχουν ως στόχο την προβολή του τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το 1ο «City Night Run» στο Αίγιο ΦΩΤΟ
Η Honda ετοιμάζει δρόμους που θα φορτίζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενώ κινούνται
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: τι ισχύει, τι αναμένεται και τι να ετοιμάσεις
Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό σχολείο Βραχναιίκων ΦΩΤΟ
Huawei και Qualcomm υπέγραψαν πολυετή συμφωνία για 5G και AI
