Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: ετοιμάζοντας και εκπαιδεύοντας υψηλού επιπέδου στελέχη Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: ετοιμάζοντας και εκπαιδεύοντας υψηλού επιπέδου στελέχη Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων

Ενα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα για μεταπτυχιακούς φοιτητές ετοιμάζει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Και μάλιστα με αντικείμενο ένα ιδιαίτερα επίκαιρο κεφάλαιο. Ενα κεφάλαιο που τα επόμενα χρόνια θα είναι υψίστης σημασίας και άκρως παραγωγικό και λειτουργικό: «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση». Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό: με πλήρη αναγνώριση από το ΑΣΕΠ.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Το Πρόγραμμα προσφέρει επιστημονικές γνώσεις εξειδίκευσης και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών  (Δ.Μ.Σ.) στην «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» ». (Master’s in Public Administration and Local Government -MPA), πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

Σκοπός του Προγράμματος «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση  είναι η μετεκπαίδευση των φοιτητών και η εξειδίκευσή τους  στα σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης στη Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην ανάπτυξη των οργανωτικών και διοικητικών προσόντων και γνώσεων που θα τους είναι αναγκαία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και στην προετοιμασία τους για αποδοτική διοίκηση δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων, με στόχο τη συμβολή των αποφοίτων του στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Το ΠΜΣ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε αναπτύσσει και να ενισχύει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις ικανότητες των αποφοίτων, των στελεχών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών προετοιμάζοντας τους αποφοίτους που θα είναι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα ή θα επιδιώκουν σταδιοδρομία σε αυτόν, να εξελίξουν το αντικείμενό τους και να προσφέρουν στην υπηρεσία τους με την τεχνογνωσία και νέα οργανωσιακή κουλτούρα.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε οκτώ (8) μαθήματα  κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων (4+4), καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι (6) μήνες του προγράμματος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών με τις περιγραφές των μαθημάτων είναι διαθέσιμο http://ddta.uop.gr/index.php/27-anakoinoseis/152-2021-2022 https://www.google.com/url?q=http://ddta.uop.gr/index.php/27-anakoinoseis/152-2021-2022&source=gmail&ust=1622043666808000&usg=AFQjCNEXompKJ5oU-rObuucAtkhJgTQscw”>https://www.google.com/url?q=http://ddta.uop.gr/index.php/27-anakoinoseis/152-2021-2022&source=gmail&ust=1622043666808000&usg=AFQjCNEXompKJ5oU-rObuucAtkhJgTQscw”>http://ddta.uop.gr/index.php/27-anakoinoseis/152-2021-2022

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ