Πάνος Ιωαννίδης για MasterChef: «Μπορεί να είναι και η τελευταία μας χρονιά»

Ο διάσημος σεφ αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική σεζόν του MasterChef που μπορεί να είναι και η τελευταία.

Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης, αναφερόμενος στην καινούρια τηλεοπτική σεζόν του MasterChef, δήλωσε πως πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι και η τελευταία.

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/2) ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο γνωστός chef μίλησε για την εμπειρία του ως κριτής του MasterChef αλλά και τη νέα του καθημερινότητα ως πατέρας.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά στο παιχνίδι μαγειρικής. «Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Περνάμε τέλεια και γελάμε πολύ μεταξύ μας. Είμαστε πιο χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες, καλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν και από πριν, αλλά λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και μπορεί να είναι», είπε με νόημα.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είμαστε μάγειρες, αν και η δουλειά μας τα τελευταία επτά χρόνια είναι στην τηλεόραση, αλλά κατά βάση θα είμαστε μάγειρες. Έχω χωνέψει το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Πάντα θα κάνω αυτό που αγαπάω».

 

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σύντροφό του ανέφερε: «Η σύντροφός μου δεν έχει καμία σχέση με τις κουζίνες. Είναι δικηγόρος. Σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Προσπαθώ τώρα να της μάθω να μαγειρεύει λίγο, εντάξει κάτι γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο. Είναι δύσκολη μαθήτρια».

Όσο για τη νέα καθημερινότητα με τον εννέα μηνών γιο του, εξομολογήθηκε: «Με το μωρό η ζωή μου πήγε σε μια άλλη πίστα. Κοιμάμαι λίγες ώρες, αλλά βάζει και πλάτη η σύζυγός μου. Και πριν το παιδί δεν είχα χρόνο, αλλά τώρα δεν έχω καθόλου χρόνο».

Πηγή: in.gr