Παντελής Τουτουντζής: Ο γάμος με τον σύντροφό μου θα γίνει στην Κρήτη, τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου του με τον σύντροφό του στην Κρήτη.

Παντελής

«Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα» δήλωσε ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για τις προετοιμασίες του γάμου του με τον σύντροφό του στην Κρήτη.

 

«Μόλις τελειώσουν τώρα όλες οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, φεύγω πρώτος να ετοιμάσω τα πράγματα. Θα είναι πολύ απλά πράγματα, πάνω σε μία παραλία, ξυπόλητοι. Αλλά θέλει κι αυτό τον συντονισμό του, για να περάσουν οι άνθρωποι καλά», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Θα γίνει στην λατρεμένη μου νότια Κρήτη με πολύ καλούς φίλους. Τα παιδιά μας θα έχουν πολύ ενεργό ρόλο, θα είναι τα παρανυφάκια μας, ζω για αυτή τη στιγμή», αποκαλύπτει ο make-up artist στην πρωινή εκπομπή του Star.

 

«Είμαι ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος σύντροφος και αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει τίποτα.

Θα παίξουμε, θα διασκεδάσουμε, θα κολυμπήσουμε. Bachelor θα κάνουμε μαζί, εύχομαι να βρούμε τον χρόνο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι μετά οικογενειακά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Παντελής Τουτουντζής.

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη, σκότωσε τη σύζυγό του με κατσαβίδι

Συναγερμός στην Περιφέρεια, έκτακτη συνεδρίαση για πυρκαγιές, που απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων

Καιρός: Εκρηκτικός συνδυασμός ζέστης, ξηρασίας και μελτεμιού, η πρόγνωση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Μήνυμα ΗΠΑ σε Χεζμπολάχ για Κύπρο: «Πρέπει να σταματήσει να απειλεί οποιονδήποτε, να επιδιώξει διπλωματική λύση»

Trannos: Γιατί συνελήφθη ο γνωστός τράπερ