Παντελής Τουτουντζής: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό,κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, οι συνεργασίες του, η μοιραία γνωριμία με το σύντροφό του και η απόκτηση των δύο παιδιών τους.

Τουτουνζής,Παντελής,καλοκαίρι

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, οι συνεργασίες του, η μοιραία γνωριμία με το σύντροφό του και η απόκτηση των δύο παιδιών τους. Ο επιτυχημένος make-up artist, Παντελής Τουτουνζής φωτογραφίζεται για το OK! και μιλάει για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του, Νάσο το καλοκαίρι στην παραλία, δίπλα στα Μάταλα.

Στα τέλη Αυγούστου ο γάμος στην Κρήτη

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα».

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop