ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο και απαγόρευσης μετακίνησης μέχρι την Τετάρτη
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις
Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της σεζόν και κυρίως μετά την απώλεια και της 2ης θέσης της Super League, με τη διοίκηση να επιχειρεί να στείλει άμεσα μήνυμα προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα στη Λεωφόρο και το 2-2 με τον Παναθηναϊκό, ο Χρήστος Καρυπίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια και μετέφερε στους ποδοσφαιριστές την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης για την εικόνα και το αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακοινώθηκε ιδιαίτερα βαρύ πρόστιμο.
Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η μοναδική απόφαση που γνωστοποιήθηκε στους παίκτες, καθώς αποφασίστηκε επίσης να παραμείνει όλη η ομάδα στη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Τετάρτη (20/5), με σαφή εντολή να μην υπάρξει καμία αποχώρηση για καλοκαιρινές διακοπές πριν από τότε.
Όπως γίνεται αντιληπτό η επόμενη μέρα βρίσκει τον οργανισμό του Δικεφάλου σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
